Mad-elskerens rejseguide til Italien

At rejse er at leve forbinder mange mennesker med eventyr. Eventyr som også er forbundet med gastronomiske madoplevelser med delikate og friske råvarer. Gerne dyrkede fra egnen selv. Og her kan Italien invitere dig ind i en verden, hvor lokale og lækre specialiteter er på menuen.
Italiens friske råvarer forbindes med udsøgte madoplevelser
Udover at Italien mestrer verdens bedste pizzaer, brød og kager, så er det italienske køkken kendt verden over for deres enkle og yderst velsmagende mad. Det mellem- og syditalienske køkken skiller sig dog væsentligt ud fra det Norditalien. Her indtages frisk eller tør pasta, fisk, olivenolie og solrige grøntsager, hvor i Norditalien anvendes smør, ris og kødfyldte retter. Kødindtaget er dog minimalt for landets størrelse. Generelt vægtes dog en variation i at anvende de årstidsbestemte råvarer herunder frugt og grøntsager fra regionerne. De velsmagende sicilianske citroner er dog et must året rundt.
Kom rundt lokalt i egen bil til egnens bedste spisesteder
Du gør dig selv en stor tjeneste at leje bil i Italien biludlejning Italien. Heraf kan du planlægge dine restaurantbesøg og komme nemmere dertil. Og du vil som madelsker ikke fortryde det et sekund. Det vil være hele din ferie værd.